aina cordoncillo, la directa

Aquesta setmana he tornat a col·laborar amb La Directa il·lustrant la portada dels Quaderns d’Illacrua. El reportatge ens parla dels CIEs (Centres d’Internament per a Estrangers). Els CIEs són centres on una persona pot estar retinguda fins a 60 dies pel fet de no tenir la documentació en regla. El text repassa l’origen d’aquests espais i la manca de condicions per als interns que hi «sobreviuen». L’autora de l’article és Cristina Fernández Bessa (Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans, UB). Si cliqueu damunt de la imatge la veureu millor.

Esta semana he vuelto a colaborar con La Directa ilustrando la portada de los «Quaderns d’Illacrua». El reportaje nos habla de los CIEs (Centros de Internamiento para Extranjeros). Los CIEs son centros donde una persona puede estar retenida hasta 60 días por el hecho de no tener la documentación en regla. El texto repasa el orígen de estos espacios y la falta de condiciones para los internos que «sobreviven». La autora del artículo es Cristina Fernández Bessa (Observatorio del Sistema Penal y los Derechos Humanos, UB). Si clicáis la imagen la veréis mejor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *