aina cordoncillo

aina cordoncillo

Estic molt contenta d’anunciar que ja està a les llibreries «Helena i l’amistat», d’Editorial Proteus! El llibre l’ha escrit en Miquel Osset i està il·lustrat per mi. Us deixo amb una petita mostra de les il·lustracions.

Helena és la nostra jove protagonista que viatja en el temps i coneix Epicur i els seus amics, al famós Jardí. Gràcies al seu ajut, veurà com era l’Atenes del seu temps i escoltarà de boca del filòsof què és el més important de tot el que la saviesa proporciona per a una vida feliç. (Podeu clicar sobre les imatges i s’ampliaran).

Estoy muy contenta de anunciar que ya está en las librerías «Helena y la amistad», de Editorial Proteus. El libro lo ha escrito Miquel Osset y está ilustrado por mí. Os dejo con una pequeña muestra de las ilustraciones.

Helena es nuestra joven protagonista que viaja en el tiempo y conoce a Epicuro y sus amigos, en el famoso Jardín. Gracias a su ayuda, verá cómo era la Atenas de su época y escuchará de la boca del filósofo qué es lo más importante de todo aquello que la sabiduría proporciona para una vida feliz. (Podéis clicar encima de las imágenes y se ampliarán).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *