CATALÀ (más abajo en castellano):

Aina Cordoncillo Mitjavila (Barcelona, 1982)

Va estudiar il·lustració a l’escola d’Art Serra i Abella i a l’escola Joso, ambdues de Barcelona.

Ha treballat per a Grupo SM, Grup 62, Tàndem Edcions, Editorial Proteus, Sorli Discau, Teatre Tantarantana, per a les revistes Cavall Fort i Barcelona Educació i ha fet el cartell de nombrosos espectacles: “El circ de Sara” (2006), “Oníricus” (2008), cartell de la “V Mostra de Dansa i Teatre Contemporanis” (2009), etc. Porta tota la gràfica de la companyia de titelles Engruna Teatre.

Va ser la guanyadora del concurs de cartells del Dia Internacional de les Dones de Cerdanyola del Vallès (2009). També va ser la guanyadora del concurs de cartells de les festes de Gràcia 2010. Més recentment, ha quedat finalista del Premi Mercè Llimona 2011 d’àlbum il·lustrat.

L’any 2010, va ser becada pel CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) per a la realització del projecte «Contes a la deriva», juntament amb la seva amiga Laura González Sainz.

Ha participat en diverses exposicions col·lectives: “I el futur… com pinta?” (exposició itinerant organitzada pel grup de joves de l’APIC i exposada al Centre Cívic Pati Llimona el 2009, i a l’Espai Jove La Fontana el 2010); exposició “EnCurs” (Centre d’Art Tecla Sala, 2010) i exposició d’originals de l’Agenda de la Dona 2011 (galeria Tres3Tres de Menorca, desembre 2010).

Actualment resideix a Barcelona, ciutat on treballa realitzant encàrrecs d’il·lustració i disseny.

Per veure més treballs: www.ainacordoncillo.com

Aina Cordoncillo

CASTELLANO:

Aina Cordoncillo Mitjavila (Barcelona, 1982)

Estudió ilustración en la escuela de Arte Serra y Abella y en la escuela Joso, en Barcelona.

Ha trabajado para Grupo SM, Grup 62, Tàndem Edicions, Editorial Proteus, Sorli Discau, Teatre Tantarantana, para las revistas Cavall Fort y Barcelona Educació y ha hecho el cartel de numerosos espectáculos: “El circ de Sara” (2006), “Oníricus” (2008), cartel de la “V Muestra de Danza y Teatro Contemporáneos” (2009), etc. Lleva toda la gráfica de la compañía de marionetas Engruna Teatre.

Fue la ganadora del concurso de carteles del Día Internacional de la Mujer de Cerdanyola del Vallés (2009). También fue la ganadora del concurso de carteles de las fiestas de Gracia 2010. Más recientemente, ha quedado finalista del Premio Mercè Llimona 2011 de álbum ilustrado.

En el año 2010 fue becada por el CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) para la realización del proyecto “Cuentos a la deriva”, junto a su amiga Laura González Sainz.

Ha participado en varias exposiciones colectivas: “I el futur… com pinta?” (exposición itinerante organizada por el grupo de jóvenes de APIC y expuesta en el Centro Cívico Pati Llimona en 2009, y en el Espai Jove La Fontana en 2010); exposición “EnCurs” (Centro de Arte Tecla Sala, 2010) y exposición de originales de la Agenda de la Dona 2011 (galería Tres3Tres de Menorca, diciembre 2010).

Actualmente reside en Barcelona, ciudad donde trabaja realizando encargos de ilustración y diseño.

Para ver más trabajos: www.ainacordoncillo.com